SOUTĚŽ pro mateřské školy ČR - loučení předškoláků

Krásný den,

vážené paní učitelky a učitelé, moc si vážíme vaší práce a kreativity, kterou každý den využíváte ve své praxi. Víme, že spousta mateřských škol pořádá na konci roku pro své předškoláky loučení za účasti rodičů a rodiny. Tyto slavnosti jsou vždy plné radosti a očekávání a zábavy s kamarády. Každý předškoláček obdrží většinou nějaké drobné dárky na rozloučenou.  Užitečné dárky můžete objednat u nás na e-shopu! Také se můžete podělit o vaš způsob loučení s předškoláky, možná budete super inspirací na další roky pro kolegy z dalších mateřinek. Nebo můžete sami inspiraci a témata načerpat. Podělte se s námi a my vás odměníme!

Tímto vyhlašujeme soutěž pro všechny Mateřské školy ČR.

Pošlete nám krátky příběh a obrázek dětí z vaší akce loučení s předškoláky, nebo obrázek inspirovaný touto akcí do 31.7.2022 a my vybereme vítěze, který od nás obdrží cenu v podobě logopedických her a  haptické hry HA HA HRA.

Obrázky můžete nascenovat nebo vyfotit a zaslat na e-mail. Do soutěže budou zařazeny všechny mateřské školky, které zašlou obrázek na letho@letho.cz do 31.7.2022 24:00 hod. Do měsíce vybereme nejlepší 2 obrázky a ty oceníme . Vítěz bude zveřejněn na tomto blogu a bude informován e-mailem.

Moc se těšíme na všechny obrázky.

 

REGISTRACE DO SOUTĚŽE ZDE.

IMG_20220510_160358