Finalizujeme projekt podpořený ČSOB, nové šaty pro e-shop

Koncem roku 2022 se nám podařilo finalizovat projekt podpořený ČSOB Start it sociále. Díky podpoře tohoto projektu došlo na našem webu ke spoustě změnám.

Nově můžete využít platby přes platební bránu Shoptet Pay a platit tak kartou. Provedli jsme úpravu struktury kategorií tak, aby byla pro naše zákazníky přátelská. Zcela nová je kategorie Papírové výrobky, kde můžete najít originální produkty z naší tiskařské dílny. Také jsme provedli spoustu úprav v zákulisí našeho e-shopu, tak aby byl dobře dohledatelný - SEO. Díky konzultacím v oblasti e-mail marketingu jsme také posunuli práci s kontakty na naše zákazníky. Nově budeme využívat šablonu Ecomailu, který pro nás také připravil automatizaci zasílání objednaných elektronických produktů. 

A v neposlední řádě jsme také vylepšili bannery našeho webu a rozjeli nově Instagramový profil. Děkujeme nadaci ČSOB za podporu sociálního podnikání! Byla to náročná jízda plná učení. Také děkujeme všem odborným poradcům, kteří přispěli k vylepšení našeho e-shopu svými radami a doporučením.