MDŽ milé ženy tento týden máme pro vás AKCI 10% sleva na vše

Milé ženy v týdnu od 6.3.2023 do 12.3.2023 máme pro Vás AKCI 10% sleva na vše v našem e-shopu.

Stačí zadat Slevový kód: zenam.

Oslavte MDŽ s námi.

Mezinárodní den žen (ve zkratce MDŽ), připadající každoročně na 8. března, je mezinárodně uznávaný svátek stanovený Organizací spojených národů k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1908. V České republice je svátek od roku 2004 významným dnem.

Od roku 1975 je svátek oficiálně uznán Organizací spojených národů a je připomínán jako den mezinárodní solidarity žen za rovnoprávnost, spravedlnost, mír a rozvoj.

      Dejte ve svátek MDŽ své mamince, ženě, přítelkyni nebo kamarádce přání. Inspirujte se našimi texty a napište jí, co pro vás znamená. MDŽ se slaví alespoň již dvě desetiletí a to, drobnými dárky, kytičkou, ale i pusou na tvář, podáním ruky či třeba dobrým skutkem.

V naší dílně je převaha žen, a jsou pro nás důležité především ženy z blízkého okolí všech našich zaměstnancům. Jsou to ženy silné, maminky které podporují své děti s hendikepem celý život s láskou a pochopením. Především jim nejen dnes patří velké díky.

V uplynulých projektech jsme hodně malovali. A nejraději to bylo téma květin. Proto dnes každé ženě posíláme krásnou akvarelovou květinku.